Raak me / Touche-moi

wp-image-936230670
Voorjaar – Willy Mulderij

Toen ik voor Willy schreef wat uiteindelijk het Willianslied geworden is, schreef zij ook een liedje voor mij. Ik vond het in het begin eigenlijk wat opschepperig om te zingen, maar nu vind ik het zo mooi. Een liefdesloflied, wat kun je nog meer wensen?

Nederlandse songtekst

Une chanson d’amour comme tout homme rêve de recevoir de sa chérie, j’en suis certain!

Paroles en français

 

2 gedachten over “Raak me / Touche-moi

 1. Hallo Jan,

  Wat een mooie site!.
  Jouw creaties goed te kunnen beluisteren via deze wijze. Dat beluisteren deden wij natuurlijk al via ons telefoontje, maar via de computer klinkt het nog veel mooier. Ook fijn om Willy haar schilderijen eens te kunnen bewonderen. Prachtig Wil!
  Jouw nummer ‘Raak me’ raakt mij werkelijk. In het frans overigens ook mooi om naar te luisteren.
  Ook Gerard heeft je site bekeken. ‘Petje af’.

  Lieve groet van ons
  Gerard en Annet

  Like

 2. Wat fijn dat jullie onze site gevonden hebben en de inhoud ook nog waarderen! Makes my day!!!

  De muziek klinkt het beste met oortjes, vind ik persoonlijk. Vooral de telefoon maakt er een erg schel gedoe van….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s