Over deze site – A propos de ce site – About this site

Deze site heeft als doel muziek, artikelen, ideeën en schilderijen te delen met familie, vrienden en kennissen. En met elke andere persoon die wat op internet aan het snuffelen is en toevallig eens even langskomt. Welkom!
Als opening hieronder de covers van Avalanche, Famous Blue Raincoat en Suzanne van Leonard Cohen.

Le but de ce site est le partage de musique, articles, idées et peintures avec famille, amis et amies, Et, bien entendu, avec tous ceux qui, en traînant un peu sur le net, passent par ici de façon spontanée. Soyez les bien-venus!
Comme ouverture ci-dessous les reprises de Avalanche, Famous Blue Raincoat en Suzanne de Leonard Cohen.

This site was created for sharing music, articles, ideas and paintings with family and friends. And of course with anybody else visiting this page after some random browsing on the internet. Be welcome!
To start with, hereby three covers : Avalanche, Famous Blue Raincoat and Suzanne by Leonard Cohen.

Avalanche

Famous Blue Raincoat

Suzanne

11 gedachten over “Over deze site – A propos de ce site – About this site

 1. Goede avond Jan.
  Per toeval ben ik op jouw blog terecht gekomen.
  Heb mij nog niet zo verdiept in jouw satelliet materie, maar het lijkt mij wel de moeite waard om jouw visie proberen te begrijpen.
  Mooie luistermuziek heb je hier staan.
  Dat wil ik best wel aanvullen met deze:

  Like

  1. Ha die Eddy,
   Al wat tijd gehad voor een duik in de satellieten en hun science fiction omloopbanen?

   Ach die jaloersheid was niet echt gemeend. Maar ik had graag een filmpje willen maken van mn opa liedje….

   Like

 2. Hey die Jan.
  Nee, ik zit daar met de rug tegen een pilaar van een terras aan de kust in ergens in Zeeland.
  Volgende week heb ik een weekje verlof.
  Dan zal ik mij echt gaan verdiepen in jouw kijk op satellieten en hun baan wat ze claimen te maken.

  Like

 3. Oh Jan.
  Voor dat ik daar over mijn mening zal geven wil ik je wel waarschuwen voor die platte aarde guru Donquijotte.
  Voor dat je het weet heeft hij je met desinfo gehersenspoeld

  Like

  1. Hallo Waterman. Je blokkade bij mij is er al een poosje af hoor. @Jan Eddy reageerde een tijd terug bij mij onder de naam Waterman10. Dat alles maar duidelijk is. Mensen komen zelden toevallig op je blog. Deze Eddy is volgens mij verder wel een goede man.

   Like

 4. Hallo Jan, ik ben maar eens gaan zitten voor Avalanche. Weken heb ik nu langzaam gespeeld en heb ik gelet op elke toon dat die duidelijk hoorbaar is. Surprise surprise, het begint echt mooi te klinken en ik kan er al een beetje creatief mee omgaan. De sleutels waren het nummer Bird on a Wire en kei pijnlijke vingers of wat daar van over is. Bij deze wil ik je hartelijk bedanken voor de simpele maar oh zo waardevolle tips en je motiverende woorden..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s