Katharen, Katholieken en Korona

Nog even en de wakkere covid vaccinatie wijgeraars zullen agressief worden bejegend door een kudde van in slaap gesuste televisiekijkers. Waar gaat het heen? Als we niet oppassen zijn we straks 700 jaar terug in de geschiedenis. Hierbij een stukje waarin wordt beschreven hoe er een parallel is te trekken tussen de vervolging van het gnosticisme door de rooms-katholieke kerk en de vervolging van de hedendaagse vrijdenker door zichzelf als expert aanprijzende nep wetenschappers.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s